ویزای شینگن

دریافت ویزای شنگن

ویزای شینگن:

ویزای شینگن نوعی ویزا است که با اخذ آن از یکی از 28 کشور عضو اتحادیه اروپا مجاز به ورود تمامی آنها می باشید.

این روزها به دلایل مختلف تب و تاب اخذ این ویزا بسیار داغ و بحث روز بسیاری از جمع ها می باشد.

اگر به فکر خرید تور اروپا و گذراندن تعطیلات در کشورهای اروپایی هستید بهتر است این مقاله را کامل بخوانید.

این ویزا برای بسیاری از مردم کشورهای مختلف دنیا سخت و پیچیده تر از دیگران است.

اما دلیل این سختی و یا پیچیدگی چیست ؟ بگذارید ابتدا به ماهیت آن بپردازیم.

اما اول با تاریخچه مختصری از شکل گیری اتحادیه اروپا آشنا شویم.

کشورهای اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا:

منشا به وجود آمدن اتحادیه به سال 1957 باز می گردد. طی توافقنامه رم 6 کشور اروپایی جامعه اقتصادی اروپا را تشکیل دادند.

 در طول تاریخ و با پیوستن دیگر کشورها و تغییر سیاست و هدف گیری این توافق اتحادیه اروپا امروزی شکل گرفت.

این اتحادیه در سال 1999 واحد پول جدیدی به نام  یورو را معرفی کرد که اکنون این در 19 کشور جایگزین پول ملی شده است.

با قوت گرفتن این اتحادیه و اتخاذ تصمیمات مشترک این اتحادیه نسبت به ایجاد حوزه شینگن اقدام و 26 کشور عضو اتحادیه به آن پیوستند.

طبق این قانون کنترل گذرنامه در بدو ورود برای شهروندان این منطقه حذف گردید.

طبع آن شهروندان دیگر کشور ها با دریافت ویزای شینگن می توانند در هر 26 کشور  تردد داشته باشند.

این ویزا برای ساکنان دیگر کشورها که قصد سفر به کشورهای عضو اتحادیه اروپا وارد شوند مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کشور های عضو حوزه شینگن:

شرایط دریافت :

دریافت این نوع خاص از ویزا نیاز به داشتن دانش تخصصی و البته روابط گسترده با سفارت خانه ها است.

البته این به این معنا نیست که برای دریافت ویزای شینگن حتما نیاز به مراجعه به دفاتر خدمات مسافرتی دارید.

فقط در صورت آشنا نبودن با قوانین حتما با یک آژانش معتبر مشورت کنید تا درخواست ویزای شما ریجکت نشود.

در صورت ریجکت شدن درخواست ویزای شما اقدام مجدد برای شما سخت خواهد شد.

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن:

به طور کلی می توان گفت مهمترین نکته در بررسی مدارک خواسته شده از شما اطمینان از بازگشت شماست.

شما باید مدارکی دال بر کیفیت بالای زندگی خود و عدم تمایل به ماندگاری در کشور مقصد ارائه دهید.

  1. مدارک مثبته مالی :که نشانگر توانایی مالی شما برای مخارج سفر و توان مالی شماست.
  2. گواهی اشتغال به کار : که نمایانگر داشتن زندگی و شغل حرفه ای شما در کشور خودتان است.
  3. اسناد مالکیت ملکی : که به نوعی نشان از اوان مالی شما در کشور خودتان و داشتن تعلقات است.
  4. بیمه نامه معتبر مسافرتی.
  5. رزرو هتل و پرواز رفت و برگشت.
  6. ارائه برنامه سفر( که در بالا ذکر شد بهتر است از آژانس های مطمئن کمک بگیرید).

برای مشاهده و دریافت اطلاعات از وبسایت رسمی ویزای شینگن روی این لینک کلیک کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *